пʼятницю, 14 лютого 2014 р.

Організація навчального середовища в 1-х класах. Шарівська ЗОШ І-ІІІ ступенів Валківської районної ради

Інформація
про Шарівська загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів
Валківської районної ради Харківської області
Директор школи - Кравченко Алла Іванівна, освіта вища, за фахом учитель російської мови та літератури, категорія вища, має звання «Старший учитель», педагогічний стаж 26 років, на посаді директора працює з 2005 року.

В школі навчається 192 учні, з них: учнів 1-4 класів - 85 чоловік, у 1 класі – 28 учнів.
         Педагогічний колектив нараховує 20 педагогів, із них звання мають: «Відмінник народної освіти» – 3 чол.; "Відмінник освіти України" - 1 чол.;
«Вчитель-методист» – 4 чол.; «Старший учитель» – 7 чол.
Педагогічний колектив працює над проблемою «Забезпечення всебічного розвитку дитини як особистості, її нахилів, здібностей і талантів у процесі навчання і виховання».
У школі працюють гуртки: «Художня вишивка», «Народні танці», бісероплетіння,  «Лікарські рослини», «Зірниця»  (БДЮТ),  літературно-краєзнавчий, еколого-краєзнавчий (ЦТКЕУМ). Також працюють секції з футболу та баскетболу на безоплатній основі. Гуртковою роботою охоплено  86,5% дітей.
До послуг учнів 18 навчальних кабінетів, 2 комп’ютерні класи (13 ПК), проектор  з мультимедійним екраном, музичний центр, телевізор, ноутбук, тенісний стіл, біологічний кабінет з сучасним обладнанням. Кабінет учнів 1 класу обладнаний телевізором. В школі є спортивна зала, 2 спортивних майданчики – футбольний та волейбольний, майстерня, їдальня (100 місць).
Бібліотечний фонд налічує 15017 примірників художньої та навчальної літератури.
Учні школи мають призові місця у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з німецької та української мови, фізичної культури, інформатики, психології, трудового навчання, фізики та екології.
Школярі беруть активну участь в Міжнародних, Всеукраїнських та регіональних «Соняшник», «Кенгуру», «Бобер», «Колосок», «Русский медвеженок», «Левеня» в яких показали відмінні та добрі результати.
 Учні школи посіли ІІ місце в «Інтелектуальних іграх», ІІ місце у змаганнях "Під Покровом Божої матері",  ІІ місце змаганнях з легкої атлетики, ІІ місце у ІІ етапі Малих Олімпійських ігор «Діти Харківщини» серед учнів 3-4 класів.
Класний керівник 1 класу – Антонюк Ірина Степанівна. Має вищу категорію і звання «Учитель-методист». Стаж роботи 34 роки. Очолює шкільне методичне об'єднання вчителів початкових класів. ЇЇ учні мають високий та достатній рівень навчальних досягнень, стають учасниками та переможцями різноманітних конкурсів. Учитель на своїх уроках створює умови для максимальної реалізації особистості дітей, постійно дбає про поповнення матеріальної бази кабінету.
Адреса закладу: вул. Центральна, 8, с. Шарівка, Валківський район, Харківська область, 63030, електронна адреса: sharivka@i.ua




Немає коментарів:

Дописати коментар