середу, 1 вересня 2010 р.

Готуються до друку "Методичні рекомендації"

      Шановні колеги!
У Харківському обласному науково-методичному інституті безперервної освіти готуються до друку збірники методичних рекомендацій:
1. Методичні рекомендації щодовикладання базових дисциплін у початкових класах за індивідуально-груповою формою навчання в малочисельних сільських школах. 

Десять відповідей на питання батьків п'ятирічних дітей

       Листом МОН від 18.08.2010 №1/9-570 “Про організацію роботи з дітьми дошкільного віку у 2010/2011н.р.” прийнято рішення про обовя'зкову дошкільну освіту дітей 5-річного віку.
        На сайті Міністерства освіти України надаються відповіді, на запитання, які виникають у батьків п'ятирічних дітей

Секційне засідання спеціалістів Р(М)В(У)О і методистів Р(М)МК, які здійснюють науково-методичний супровід викладання предметів за напрямом «ПОЧАТКОВА ШКОЛА» у Харківській області за темою «Основні аспекти підвищення якості початкової освіти»

       25 серпня 2010 року на базі Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 135 відбулося засідання спеціалістів Р(М)В(У)О і методистів Р(М)МК, які здійснюють науково-методичний супровід викладання предметів у початковій школі.

СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ

Рекомендації за підсумками секційного засідання спеціалістів Р(М)В(У)О і методистів Р(М)МК, які здійснюють науково-методичний супровід викладання предметів у початковій школі

       Проаналізувавши стан початкової освіти Харківської області у 2009-2010 н.р., обговоривши сучасні підходи забезпечення якості навчання і виховання учнів початкових класів та визначивши шляхи їх реалізації, заслухавши позитивний досвід роботи вчителів з даного питання, учасники секційного засідання дійшли наступних висновків:
 Шановні колеги!
Знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці міст і сіл розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом. Це наша держава зустрічає День знань - справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.
Методист і викладачі кафедри дошкільної і початкової освіти  ХОМІБО від усієї душі бажають Вам міцного здоров'я, творчих успіхів!
Хай у Вашому житті буде побільше радості !

Хай діти цінують і люди шанують!
Хай дім ваш наповниться щедрим добром!
Троянди горять зачарованим цвітом
і щастя зоря спочива під вікном!


Зі святом Вас!