четвер, 13 лютого 2014 р.

Організація навчального середовища в 1-х класах. Чугуївський НВК № 6

ЧУГУЇВСЬКИЙ НАВЧАЛЬНО – ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС № 6 ІМЕНІ ТРИЧІ ГЕРОЯ РАДЯНСЬКОГО СОЮЗУ І.М.КОЖЕДУБА ЧУГУЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 
Своє  існування навчальний заклад розпочав у грудні 1946 року. Навчальний комплекс  носить ім'я тричі Героя Радянського СоюзуІ.М.Кожедуба, присвоєне йому в 1998 році. З 2005 року школу очолює  Юлія Павлівна Єрошенко -  досвідчений керівник, учитель вищої категорії, учитель-методист, «Відмінник освіти України».

Філософія школи – «Якісна освіта – для всіх і кожного!», тому колектив закладу спрямовує свої зусилля на створення  збалансованого освітнього середовища, сприятливого для розвитку творчої особистості кожної дитини.
Навчально-виховний процес здійснюється двома мовами – українською  і російською. До послуг учнів 17 навчальних кабінетів, 2 комп’ютерних класи (20 ПК), 2 спортивних  зали, актовий  зал, шкільний музей, хореографічний клас, спортивний майданчик,  їдальня, стоматологічний та медичний кабінети. Бібліотечний  фонд налічує понад   22 000 примірників художньої та навчальної літератури,  усі комп’ютери навчального закладу підключені до мережі Internet.
У навчальному комплексі два перших класи, де навчаються 58 учнів. Для  першокласників створені належні   умови для успішної адаптації  до систематичного шкільного навчання, що у свою чергу забезпечує подальший розвиток, успішне навчання та виховання.
Згідно вимог Державних санітарних правил і норм влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу (ДСанПіН 5.5.2.008-01) для учнів початкових класів організоване  гаряче харчування.
У класних кімнатах обладнано ігрові зони, у яких знаходяться ігри для математичного рахунку, розвитку мовлення, логіки, збагачення словникового запасу, вивчення природи та природних явищ, закріплення умінь і навичок самообслуговування, дитячі іграшки, м’ячі для фізрозминок;  розміщені стенди, які необхідні для навчання та виховання: «Класний куточок», «Алфавіт», «Кольорова азбука», «Поради першокласникам», «Правильно сиди і пиши», діє класна дитяча бібліотека, куточок кімнатних квітів.
Обладнано відокремлені туалети, гардероби. Особлива увага приділяється збереженню та зміненню фізичного здоров’я учнів. Із цією метою організовано для першокласників окремий спортивний зал. Створена активна співпраця з медичними працівниками навчального закладу, шкільним психологом.
Наша адреса: м.Чугуїв, м-н «Авіатор», 58-А

Тел.: 2-34-76, електронна адреса: ch-s6@mail.ru





Немає коментарів:

Дописати коментар