суботу, 14 травня 2011 р.

Як завантажити презентацію з блога?

  В останній публікації (про науково-практичний семінар з ГПД) не надано жодних ознак та посилань для скачування. Ви це зможете зробити і без них.
1. Оберіть потрібну презентацію.
2. Перегляньте її до кінця.
3. Коли презентація завершиться, висвітиться чорний слайд з малюнками:
- "конверт" (email) - відправити презентацію на поштову адресу (перевірила - працює. Відкривається першоджерело, тобто той сайт на якому ця презентація була завантажена для блогу. Знаходите під презентацією слово Download, натискуєте цей значок і презентація закачається на компютор таким чином, щоб Ви могли скористатися нею без Internet-у;
- "<>" (embed) - з цим працювати важкіше ті й довго пояснювати :),
- "ланцюжок" (url) - а це посилання на сайт, де знаходиться презентація. Виходите на нього, а далі працюєте за алгоритмом, який прописаний на позначці "конверт"
 - "зірочка" (bookmarks) - як із цим працювати не зрозуміла, але нам вистачить і попередніх двох посилань.
   Сподіваюсь, що пояснення Вам допоможуть! Завантажуйте!
Хай Вам щастить!

Науково-практичний семінар

   11 травня 2011 року  на базі Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 120 відбувся науково-практичний семінар за темою «Організаційно-педагогічні засади діяльності груп продовженого дня в умовах функціонування загальноосвітнього навчального закладу». Метою якого було розкрити сутнісний зміст організаційних, науково-методичних та практичних складових діяльності групи продовженого дня.