середу, 23 серпня 2017 р.

Методична студія

22 серпня 2017 року на базі КВНЗ "Харківська академія неперервної освіти" відбулося засідання методичної студії для керівників районних (міських) методичних об'єднань учителів початкових класів за темою: 
«Пріоритетні завдання початкової школи в контексті створення інноваційного освітнього простору Нової української школи». 
Під час заходу: розкрито сутність педагогіки партнерства як етичного концепту та основи формування інноваційного освітнього простору Нової української школи. Обговорено практичні кроки реалізації Концепції Нової української школи в навчально-виховному процесі початкової освіти шляхом ознайомлення з пілотним проектом нового Державного стандарту початкової загальної освіти; поглиблення розуміння інтегрованого підходу в початковій освіті; визначення шляхів підготовки до впровадження стандарту з 1 вересня 2018 року. Надано методичний кейс та методичні рекомендації щодо організації навчально-виховного процесу у початкових класах загальноосвітніх навчальних закладах у 2017/2018 навчальному році.
З матеріалами студії Ви можете за посиланням:
https://drive.google.com/drive/folders/0B2s7yEyw9_THZ0Vrd3ZKWE1QN1k?usp=sharing