понеділок, 29 серпня 2011 р.

Єдиний перший урок «Україна – наш спільний дім» для учнів початкових класів


Перше вересня за традицією розпочинається Першим уроком, який присвячується вагомим подіям у житті українського народу. Цього навчального року такими віхами є 15-та річниця Конституції України, 20-та річниця незалежності України, яку відзначаємо 24 серпня. З метою відзначення цієї знаменної дати 2011/2012 навчальний рік в загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах розпочинається 
                                             Першим уроком на тему: «Україна - наш спільний дім».

Секційне засідання керівників районних (міських) методичних об’єднань учителів початкових класів

         26 серпня 2011 року у приміщенні КВНЗ "Харківська академія неперервної освіти" відбулося секційне засідання керівників районних (міських) методичних об’єднань учителів початкових класів за темою "Про стан і шляхи підвищення якості вивчення навчальних предметів у початковій школі та про підготовку до реалізації Державного стандарту початкової загальної освіти".   
Шановні колеги!
Вітаємо Вас з початком нового 2011/2012 навчального року!
Цей рік для нас - вчителів початких класів - буде роком підготовки до роботи за новими Державним стандартом  загальної  освіти та навчальними програмами. Нам треба опанувати багато нового і цікавого, тому від щирого серця бажаємо Вам творчих пошуків та професійних злетів, здоров`я і любові! Хай новий рік принесе Вам тільки найкраще!