понеділок, 1 вересня 2014 р.

Шановні колеги!

На початку вересня за адресою ua.lokando.com відкривається портал загальноукраїнського репозитарію цифрового навчального контенту. Зараз репозитарій працює у апробаційному режимі, сьогодні у ньому є підручники з усіх предметів для 1, 2, 3, 5, 6 класів. Ближчим часом ви побачите там багато дидактичних і навчально-методичних матеріалів у різних цифрових форматах — тексти, відео, аудіо, презентації, матеріали для інтерактивних дощок тощо. Інструкції щодо користування порталом ви знайдете у слайдшоу на першій його сторінці.
Шановні педагоги!
     Знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці міст і сіл розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом. Це наш край, наша держава зустрічають День знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.
   З усією теплотою серця цього дня висловлюємо слова подяки за щоденну напружену, титанічну працю вчителям, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави.

Зі святом Вас!