середу, 1 вересня 2010 р.

Готуються до друку "Методичні рекомендації"

      Шановні колеги!
У Харківському обласному науково-методичному інституті безперервної освіти готуються до друку збірники методичних рекомендацій:
1. Методичні рекомендації щодовикладання базових дисциплін у початкових класах за індивідуально-груповою формою навчання в малочисельних сільських школах. 

   У збірнику надані науково-методичні роз’яснення сучасних нормативно-правових документів Міністерства освіти і науки України, які присвячені питанням організації і проведення навчального процесу за індивідуальною та індивідуально-груповою формами навчання в початковій (малочисельній) школі. У збірнику також представлено орієнтовне календарно-тематичне планування навчальних предметів за індивідуальною формою навчання у початковій школі, розкрито організацію самостійної домашньої роботи молодших школярів. 
   Збірка буде корисною для керівників навчальних закладів і вчителів, які навчають учнів, за індивідуальною та індивідуально-груповою формою. 

2. Методичні рекомендації щодо організації навчального процесу, здійснення контролю та оцінювання навчальних досягнень учнів 1 – 4 класів, ведення сторінок класного журналу у 2010-2011 н.р. у навчальних закладах Харківської області.
  Посібник адресований методистам районних (міських) методичних кабінетів, які забезпечують науково-методичний супровід викладання навчальних предметів у початковій школі, директорам, заступникам директорів з навчально-виховної роботи, учителям початкових класів, учителям-предметникам, які викладають у початкових класах навчальних закладів усіх типів і форм власності Харківської області. 

Звертаємо увагу, що "Рекомендації" будуть друкуватися виключно за замовленням, тому просимо надсилати замовлення у письмовому вигляді до 15 вересня 2010 року на електронну скриньку  
laboratoriya2008@rambler.ru   

P.S. Наприкінці замовлення потрібно зробити позначку "Оплату гарантуємо"
 

Немає коментарів:

Дописати коментар